Tentativă a Comisiei Europene de a opri jaful bugetar al tandemului OrBan-Cîțu!

Tentativă a Comisiei Europene de a opri jaful bugetar al tandemului OrBan-Cîțu!

1 31

Atenșionare CE: România ar ajunge peste şapte ani la o datorie publică uriaşă de 100% din tot ceea ce produce economia într-un an!!!

Comisia Europeană a avertizat din nou guvernul că anul acesta trebuie să ţină deficitul bugetar sub control, după ce în 2020, cheltuielile au urcat foarte mult, iar veniturile s-au redus considerabil din cauza urmărilor economice ale pandemiei.
„Aşteptăm de la România un buget robust pentru 2021”, a scris ieri vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, după o discuţie cu ministrul de finanţe, Alexandru Nazare. In „traducere finanțistă” asta înseamnă o somație directă asupra modului in care va fi proiectat si realizat Bugetul pe 2021 atât la capitolul venituri cât mai ales la cheltuieli.
Alexandru Nazare, cel care a preluat fotoliul de la Finanțe de la Cîțu, a dat asigurări că autorităţile române au în vedere reducerea treptată a deficitului bugetar, începând cu anul acesta, la 7% din Produsul Intern Brut, urmând ca în 2024 să se ajungă la nivelul de 3% admis de reglementările europene.
Bătaia de joc marca OrBan – Cîțu nu mai poate continua, fără măsuri de corecţie, au spus specialiştii Comisiei Europene, România ar ajunge peste şapte ani la o datorie publică uriaşă de 100% din tot ceea ce produce economia într-un an.
Vlad T.

COMENTARII

  1. Păi dacă viermii de peneliști nu vor să taie pensiile speciale!!!! Să zboare 1.000.000 de bugetari inutili iar celor rămași să li se taie salariile cu 50% și toate privilegiile nemaipomenite.
    Huooo peneleaua! PNL=PSD!!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.