Tenis total la Shanghai!

Tenis total la Shanghai!

0 96

A doua zi a turneului Master’s desfasurat in metropola chineza a programat doua meciuri din grupa rosie.


?


In urma unui meci de poveste chilianul Fernando Gonzalez, numarul 7 mondial a reusit sa-l invinga pentru prima data pe liderul Roger Federer. Partida a inceput cu elvetianul la timona, impunandu-si jocul complet, realizand un simplu 6-3 in primul set. Al doilea set s-a desfasurat intr-o nota de echilibru, fiind transat in tie break (1) de chilian, care si-a imbunatatit vizibil maniera de joc. Ultimul set,unul foarte disputat ?


a entuziasmat cei 15000 de spectatori prezenti. Ambii jucatori au etalat un tenis spectacol, complet. Castig a avut tot chilianul care a parut a fi un pic mai proaspat pe final; scor 7-5.


?


?In celalalt meci, americanul Andy Roddick l-a invins pe rusul Nikolay Davydenko dupa putin peste doua ore de joc. Cu un stil foarte agresiv de pe fundul terenului americanul a castigat repede primul set 6-3. In cel de-al doilea set rusul a reusit sa echilibreze balanta si cu un joc mai exact isi adjudeca setul 6-4. Setul final, desi, se anunta a fi unul aprig disputat s-a rezumat la un control neverosimil al lui Roddick. 6-2 si Andy paseste cu dreptul. ????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.