Tenis : au fost convocați jucătorii pentru barajul România – Peru, din...

Tenis : au fost convocați jucătorii pentru barajul România – Peru, din Cupa Davis

0 16

În 27 și 28 noiembrie 2021, la Cluj-Napoca, va avea loc un meci foarte important pentru echipa de Cupa Davis a României, cel cu naționala statului Peru. Meciul contează pentru Grupa Mondială I, iar echipa care va câștiga joacă în 2022 în calificările Cupei Davis, pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naționale din lume.

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României a anunțat numele jucătorilor selecționați pentru meciul cu Peru, din barajul de accedere în calificările turneului final al Cupei Davis. Astfel, din echipa României vor face parte veteranii Marius Copil și Horia Tecău (foto) și tinerii Nicolae Frunză, Ștefan Paloși și Gabi-Adrian Boitan! Peru vine la Cluj-Napoca cu Juan Pablo Varillas, Nicolas Alvarez, Conner Huertas del Pino, Arklon Huertas del Pino și Sergio Galdos, căpitan-nejucător fiind Americo Venero. Gabriel Trifu renunţat la Filip Jianu şi Nicholas David Ionel faţă de meciul cu Portugalia, din 18-19 septembrie, din primul tur al Grupei Mondiale.

Meciul cu Peru va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în zilele de 27 Noiembrie 2021, de la ora 12.00, și 28 Noiembrie 2021, de la ora 11.30. În actualul context epidemiologic, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit ca toate evenimentele sportive să se desfășoare fără spectatori.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.