Telverde pentru sesizarea dificultatilor in accesarea fondurilor pentru dezvoltare rurala

Telverde pentru sesizarea dificultatilor in accesarea fondurilor pentru dezvoltare rurala

0 85

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a pus la dispozitia publicului, incepand cu data de 5 ianuarie 2009, un numar de telefon gratuit pentru semnalarea problemelor si dificultatilor in accesarea si derularea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala.
Numarul gratuit 0-800-800-644, de tip TelVerde, este disponibil oricarei persoane interesate, de Luni si pana Vineri, intre orele 8:30 si 16:30.
Potrivit legii, orice sesizare trebuie sa fie insotita de identitatea reala a persoanei si de datele acesteia de contact. Astfel, este foarte important ca persoanele care apeleaza acest numar sa ofere toate informatiile de identificare solicitate de operator, pentru ca APDRP sa poata proba veridicitatea sesizarilor si sa actioneze in consecinta.
„Aceasta linie gratuita reprezinta un nou pas in asigurarea unei transparente sporite a Agentiei si speram ca va constitui in acelasi timp un mijloc de incurajare a beneficiarilor, atat in ceea ce priveste initierea proiectelor de investitii, cat si pentru semnalarea eventualelor probleme cu care se confrunta acestia in accesarea fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala. Contam in mod deosebit pe opiniile beneficiarilor nostri, pentru a imbunatati in permanenta modul de implementare al Programului National pentru Dezvoltare Rurala” a precizat Sorin Radu, directorul general al APDRP.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.