Televizoare plate la mare cautare in Romania

Televizoare plate la mare cautare in Romania

0 80

Vanzarile de televizoare plate au crescut in Romania, la nivelul lunii iunie, cu 60 la suta fata de aceeasi luna din anul precedent, in timp ce rata de crestere a comercializarii acestor produse, pana la finele lui 2010, este estimata la 5-10 la suta, arata cercetarea de piata GfK Weekly Monitor, realizata de compania GfK si publicata joi. Potrivit sursei citate, in al doilea trimestru din 2010 atat producatorii, cat si retailerii au profitat de evenimente precum Campionatul Mondial de Fotbal, si majorarea TVA-ului la 24 la suta pentru a creste vanzarile.

Astfel, la nivelul intregului sector de produse electronice, cresterea de 1,3 la suta desi nu este una spectaculoasa, indica inca o data succesul activitatilor promotionale atunci cand vine vorba de produse TV.
Studiul GfK Temax indica faptul ca cele mai mari vanzari in categoria produselor electronice sunt aduse de televizoarele plate.
In timp ce anul trecut, au fost vandute 238 de milioane de televizoare in toata lumea, GfK Retail and Technology estimeaza o cifra de 252 milioane de televizoare vandute la nivel global in acest an.
Acelasi trend este valabil si pentru Romania, unde se asteapta ca vanzarile totale de televizoare plate sa depaseasca usor volumul atins in 2009, cu 5-10 la suta rata de crestere.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.