TELEKOM scumpește serviciile pentru români

TELEKOM scumpește serviciile pentru români

0 218

Prima surpriza de 8 martie pentru români a venit de la nemții de la Telekom majorarea tarifelor contractate de la ei.
Modificări privind prețul serviciilor în cazul serviciilor fixe achiziționate (Voce, Internet sau TV), prețul pentru fiecare serviciu fix va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fără TVA).
În cazul în care beneficiați de un pachet de servicii alcătuit din două sau mai multe servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare serviciu fix inclus în pachet.
Acestea sunt consecințele lipsei unei concurențe reașe, a demolarii serviciului național din domeniu „ROMTELECOM” de catre o gașcă de mafioți care au pus la punct cadrul demolării economiei României prin PSAL 1 și PSAL 2.

Iată cum arată „felicitarea” de 8 martie semnată de TELEKOM:

NOTIFICARE PRIVIND MODIFICAREA UNILATERALĂ A CONTRACTULUI AVÂND CA OBIECT SERVICIILE FURNIZATE DE TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A. (“TKR”)
Stimate Client, 

Într-o industrie extrem de dinamică, precum cea a telecomunicațiilor, Telekom Romania depune eforturi constante pentru a vă oferi servicii și produse de calitate, la prețuri competitive, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră. De asemenea, investim permanent în dezvoltarea rețelelor, oferindu-vă astfel tehnologii moderne, de ultimă generație. 

Însă, ca urmare a creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, suntem nevoiți să ajustăm tarifele serviciilor din portofoliul companiei și să modificăm cursul de schimb valutar utilizat. Chiar și în acest context, dumneavoastră veți beneficia în continuare de servicii de calitate, la prețuri atractive.

Astfel, începând cu data de 15 aprilie 2019, vor interveni următoarele modificări ale condițiilor contractuale: 

1. Modificări privind prețul Serviciilor În cazul serviciilor fixe achiziționate (Voce, Internet sau TV),prețul pentru fiecare serviciu fix va fi majorat cu 0,42 euro TVA inclus (0,35 euro fără TVA). În cazul în care beneficiați de un pachet de servicii alcătuit din două sau mai multe servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare serviciu fix inclus în pachet. Această majorare se adaugă la prețul serviciului fix/prețul pachetului de servicii calculat în urma aplicării tuturor reducerilor și promoțiilor de care beneficiați conform contractului, prețul final fiind determinat prin însumarea acestora. 

2. Modificări privind facturarea și plata Facturile se emit în Lei, la ultimul curs de vânzare EUR/RON pentru persoane juridice al ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București (ING Bank România) din ziua lucrătoare anterioară începutului perioadei de facturare. 
Informații actualizate privind cursul de schimb valutar vor fi disponibile pe www.telekom.ro. TKR își rezervă dreptul să modifice cursul de schimb valutar utilizat, cu informare prealabilă, în cazul în care se află în imposibilitate, din orice motiv, de a continua utilizarea acestuia. 

În măsura în care nu sunt modificate expres sau implicit conform punctelor 1 și 2 din prezenta notificare, restul prevederilor contractului nu se modifică. 

Dacă nu sunteți de acord cu modificările de mai sus aveți dreptul de a denunța unilateral contractul privind furnizarea serviciilor în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări. În caz de denunțare a contractului ca urmare a prezentei notificări, nu veți fi obligat la plata vreunor despăgubiri. 

Denunțarea unilaterală a contractului se poate face prin notificare scrisă, transmisă către Telekom Romania Communications S.A. la sediul din București, Piața Presei Libere nr. 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, Etajele 7-18, sector 1, cod poștal 013702, conform prevederilor contractului. 

Aici puteți vedea cum va arăta factura dumneavoastră după data de 15 Aprilie 2019:
http://newstelekom.ro/Go/index.cfm?WL=8986&WS=1108242_1792169&WA=2282 
Cu stimă,
Andreas ElsnerDirector Executiv Marketing Rezidențial și
Vânzări Naționale România
© 2019 Telekom Romania

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.