Telegonia, o teorie ABSOLUT naucitoare !!!

Telegonia, o teorie ABSOLUT naucitoare !!!

0 128
Telegonia: Primul partener din viata unei femei este tatal genetic al copiilor sai Telegonia este o teorie, demonstrată cu ajutorul geneticii, care susţine că primul partener sexual din viaţa unei femei este tatăl genetic al copiilor sai. De aici reiese ideea că, indiferent de bărbatul cu care o femeie face copii, tatăl biologic de drept este primul partener din viaţa acesteia, ba, mai mult fiecare, partener sexual contribuie la dezvoltarea structurii ADN-ului ai copiilor săi.
Lăsând la o parte dramele în care femeile sunt părăsite de soÅ£i pentru că odraslele nu seamănă cu ei, chiar dacă ele nu au întreÅ£inut relaÅ£ii sexuale cu niciun alt bărbat, telegonia are dovezi certe, expuse de biologul ÅŸi filosoful francez Felix Le Dantec.
Exemplul cel mai concludent este atunci când s-a încercat împerecherea unei iepe pursânge cu un mascul de zebra. BineînÅ£eles că nu a rezultat nimic, pentru că genomurile celor două specii sunt incompatibile, dar, mai târziu, când aceeaÅŸi iapă a fost împerecheată cu un cal, spre surprinderea tuturor, mânjii au ieÅŸit vărgaÅ£i! Această întâmplare a fost punctul de pornire al teoriei telegoniei.
Cromozomii au capacitatea de a memora informaţie nu doar pe cale materială, ci şi pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule şi de atomi.
Cercetările au arătat că într-o iapă în care au ajuns spermatozoizii unei zebre, au rămas o vreme acolo, apoi s-au ventilat. RămaÅŸi sub formă de corpusculi ondulatorii, de unde, de informaÅ£ii care rămân în memoria celulelor, aceÅŸtia ies la iveală mai târziu. În mod identic stau lucrurile ÅŸi în genetică umană.
Un alt caz aparent straniu a fost explicat de geneticienii care au asistat la venirea pe lume a unui copil negru rezultat dintr-un cuplu de albi. Pentru că primul iubit al mamei fusese de culoare, informaţia genetică rămasă intactă a influenţat structura genetică al copilului, chiar dacă acesta a fost conceput cu un alb. Telegonia este o realitate, chiar dacă ne place sau nu, iar corpul uman se supune unor legi stricte din punct de vedere genetic.
Biologii moderni găsesc o posibilă explicaÅ£ie a fenomenului telegoniei prin “allele”, o secvenţă reprezentată de poziÅ£ia ocupată de un număr din codul ADN în cromozom. Aceste secvenÅ£e de ADN alcătuiesc codul unei gene, iar un set de “allele” dau genotipul individual.
Mai explicit ÅŸi mai pe scurt, primul bărbat din viaÅ£a unei femei poate avea niÅŸte secvenÅ£e dominante care să se “lipească” de secvenÅ£e din cromozomii femeii, producând un efect mai târziu. “Al lele”, cum se pronunţă conform dicÅ£ionarului Encarta, posibil de origine protolatina, seamănă al naibii de mult cu vorba românească străveche “al lelei”, când este vorba despre un copil cu tata incert.
În concluzie, telegonia caută să demonstreze că păstrarea virginităţii până la căsătorie, nu e doar un principiu moral, ci ÅŸi genetic. InformaÅ£iile genetice dezordonate, introduse în viitoarea mamă odată cu sperma străină, mai devreme sau mai târziu determină degrafarea zestrei genetice a fătului, care se naÅŸte cu o mulÅ£ime de afecÈ›iuni.
Aceasta este cauza pentru care in ziua de astăzi copiii nu mai sunt la fel de sănătosi ca în trecut. Femeile întreÈ›in foarte multe relaÈ›ii sexuale cu parteneri diferiÈ›i până să nască copii, iar informaÈ›iile genetice pozitive, dar si negative, rămân în interiorul mamei, influenÈ›ând dezvoltarea fătului si, implicit, al copilului.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.