Telefon verde ANTIBRACONAJ

Telefon verde ANTIBRACONAJ

0 156

Luni la Tulcea, Ministerul Mediului a lansat la Tulcea telefonul verde antibraconaj. Nicolae Nemirschi a lansat cu ocazia Zilei Dnarii si a Deltei numaru de telefon care ar trebui sa starpeasca braconajul: 0800.800.300.
„Este o campanie pe care o lansãm aici, la Tulcea, pentru ca trebuie sa utilizam toate resursele pentru ca braconajul sa nu mai fie racila Deltei Dunarii. Acest serviciu infiintat pe langa Ministerul Mediului este deja functional si ne va ajuta, sa speram, intr-o oarecare masura la combaterea acestui fenomen. Trebuie deschis capitolul Delta Dunarii, cu toata responsabilitatea si cu toate resorturile de care dispunem. Avem foarte multe probleme, dar principalele se refera la braconaj, renaturare si gestionarea deseurilor. Din pacate, la axa de renaturare nu am accesat foarte bine fondurile europene. Dar cu toate acestea Ministerul Mediului din Romania este printre primele din partea central-estica care au accesat fonduri europene in proportie de 39 la suta”, a declarat Nemirschi.
Numarul de telefon este destinat sesizarii actelor de braconaj din Delta Dunarii. Cei care au informatii sau stiinta despre comiterea unor astfel de fapte poate le poate sesiza telefonic, direct la Ministerul Mediului. Numarul d etelefon are menirea de a tine legatura cu cele sase institutii care se ocupa cu prevenirea si depistarea actelor de braconaj.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.