Teledon UNICEF pentru copii

Teledon UNICEF pentru copii

0 55

UNICEF si Societatea Romana de Televiziune organizeaza astazi, 10 mai, un lucru inedit: un nou teledon pentru a strange fonduri in beneficiul copiilor din Romania. Cei care au demarat acest eveniment ce merita laudat au fost reprezentantii Initiativei Spital Prieten al Copilului. Banii stransi in urma acestei actiuni vor fi donati unor maternitati din Romania.
Emisiunea va fi gazduita si prezentata de Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei pentru Romania, si se va bucura de participarea unor personalitati ale vietii politice, economice si artistice din Romania.
Initiativa Spital Prieten al Copilului a fost lansata in 1991 de catre UNICEF, intr-un efort de a transforma toate maternitatile in centre de sprijinire si promovare a alaptarii. Beneficiile laptelui matern sunt vizibile din primele momente de dupa nastere si dureaza toata viata.
Un copil alaptat este mai sanatos si are o dezvoltare fizica, psihica si intelectuala mai buna. Unul dintre rezultatele cele mai bune ale promovarii alaptarii este scaderea ratei abandonului copiilor in maternitati.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.