Teatrul National din Cluj, prezent la Festivalul de Dramaturgie

Teatrul National din Cluj, prezent la Festivalul de Dramaturgie

0 105

Organizatorii Festivalului de Dramaturgie Contemporana au pregatit pentru a cincea zi de festival doua evenimente de exceptie: o lansare de carte si un spectacol sustinut de Teatrul National din Cluj Napoca.


?


Lansare de carte


Astfel, marti, 20 noiembrie, incepand cu orele 18.30, brasovenii va avea loc in Sala Mare – foaier a Teatrului „Sica Alexandrescu” lansarea cartii „Medeea lui Andrei Serban” de Ana Maria Narti –? Fundatia „Camil Petrescu”, Revista? Teatrul Azi, 2007


Volumul „Medeea lui Andrei Serban”? reprezinta a douazecea aparitie din „Galeria teatrului romanesc”, seria de suplimente ale revistei Teatrul Azi, propusa in urma cu sase ani de criticul si publicistul Florica Ichim.Eseul de mare intindere al Anei Maria Narti – important critic de teatru din Romania anilor ’60–’70, stabilita in Suedia – ne propune marturia unui laborator de creatie urmarit de autoare la repetitii, spectacole si turnee in spatii neconventionale din lume. Volumul pune cititorul in contact cu o experienta teatrala insolita, aduce in prim plan o lume de creatori pentru care exprimentul este chiar sansa existentei lor.


?


Don Juan in Soho”


In cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporana va fi prezentat marti noul spectacol regizat de Andrei Serban in Romania „Don Juan in Soho” al carui „limbaj verbal si fizic este destul de picant”, dupa cum a declarat cunoscutul regizor.


Sala Mare, ora 19.00 / Don Juan in Soho de Patrick Marber. Un spectacol de Andrei Serban. Teatrul National Cluj-Napoca.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.