Teapa cu verighete de tabla la Brasov

Teapa cu verighete de tabla la Brasov

0 100

Un cetatean din Alba a ajuns si pe meleaguri brasovene gandind sa se capatuiasca dupa o metoda veche, dar inca aducatoare de bani nemunciti: vanzarea de verighete false.
Astfel, o cetateanca de 60 de ani a fost convinsa de smenar sa cumpere o asemenea verigheta din tinichea cu doar 30 de lei. Cand s-a prins despre ce este vorba, batrana a anuntat Politia, barbatul fiind prins la cateva ore de la sesizare.
Barbatul folosea vechiul truc cu gasitul obiectului pe strada si dorinta de a-l vinde ieftin, caci are nevoie de bani, si astfel facea un bine si cumparatorului, si lui insusi.
Din pacate, batrana nu este singurul asemenea caz, dar multi, de rusine, inghit galusca avand in vedere sumele relativ minore platite.
In context mai este de remarcat un fapt: mai ales batranii sunt avizi dupa castiguri gratuite si cat mai mari, uitand in asemenea clipe sa mai gandeasca. Unde naiba s-a mai vazut sa cumperi o verigheta cu numai 30 de lei? Si, chiar gasita fiind, la orice casa de amanet s-ar primi mult mai mult pe ea.
In sfarsit, fiti atenti si aveti grija, stimati brasoveni!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.