Teapa cu electrocasnice la Brasov

Teapa cu electrocasnice la Brasov

0 1048

2 bunicute au fost inselate cu premii false pentru care au platit impozit unor escroci inventivi. La perchezitiile facute in apartamentul tinerilor infractori s-au gasit si contracte de amanet pentru aproximativ 100 de grame de bijuterii din aur. Din fericite escrocii au fost prinsi

2 bunicute au fost inselate cu premii false pentru care au platit impozit unor escroci inventivi. La perchezitiile facute in apartamentul tinerilor infractori s-au gasit si contracte de amanet pentru aproximativ 100 de grame de bijuterii din aur. Din fericite escrocii au fost prinsi.
Trei tineri imbracati la 4 ace si 2 victime virstnice credule. Este scenariul in care brasovencele de virsta a treia au pierdut una 1.200 cealalta 1000 de lei.
Cei trei escroci din Tg Mures isi inchiriasera un apartament in Brasov unde, timp de mai bine de o saptamina, au pus la punct planul inselaciunii. Cu un discurs bine pus la punct le-au imbrobodit cu pretextul ca au castigat un premiu in produse electrocasnice. Sub pretextul ca nu au platit impozitul le cereau taxele aferente impozitului. In anumite situatii persoanele respective neavand intreaga suma de bani le puneau la dispozitie bijuterii urmand ca a doua zi sa primeasca bijuteriile dupa ce primesc intreaga suma de bani.
In cauza ar mai putea fi persoane inselate pentru ca la perchezitiile in apartamentul escrocilor s-au gasit mai multe contracte de amanet. Cei care au fost pacaliti astfel se pot adresa sectiei 1 de Politie din Brasov.
Cei trei infractori au ajuns in spatele gratiilor pentru 30 de zile si risca sa ramina acolo pentru cativa ani, fiind acuzati de inselaciune si complicitate la inselaciune.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.