Taximetrisul ucigas se da dereglat la personalitate

Taximetrisul ucigas se da dereglat la personalitate

0 86

Taximetristul ucigas sufera de tulburare grava de personalitate! Cel putin asa reiese dintr-un certificat medical depus ieri la dosar de catre avocatul lui Ionut George Nicolae, ucigasul Madalinei Motruna si al Vasilicai Mihai, cele doua tinere pe care le-a omorat cu bestialitate anul trecut. La cea de-a treia infatisare la Tribunalul pentru Minori si Familie, ucigasul a mai prezentat un document in care isi cere scuze fata de familiile victimelor.
Din partea Madalinei Motruna nu s-a prezentat nimeni la proces. In schimb, a fost prezenta mama Vasilicai Mihai, zarnesteanca ucisa de Ionut Nicolae pentru ca avusese curajul sa-i aminteasca acestuia de o datorie de 2.000 de euro. Femeia a fost indignata de scuzele ucigasului, pe care nu conteneste sa-l huiduie si sa-l injure de cate ori da ochii cu el la tribunal.
Avocatul ucigasului Ionut George Nicolae a prezentat instantei documente medicale din care reiese ca clientul sau sufera de tulburare grava de personalitate. Aparatorul Ovidiu Vaduva a mai declarat si ca taximetristul ucigas se simte mai bine in urma tratamentului pe care il urmeaza. Tot Vaduva are si o explicatie pentru declaratiile clientului sau de la ultima infatisare, cand Ionut George Nicolae marturisea instantei ca le-a ucis pe cele doua fete pentru ca semanau cu doua broaste testoase. Varianta aparatorului este ca clientul sau avea doua astfel de broaste intr-un acvariu la birou si a facut o analogie pe care presa a interpretat-o abuziv.
Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 27 aprilie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.