Taximetristul ucigas pledeaza nebun

Taximetristul ucigas pledeaza nebun

0 160

A ucis-o pentru ca era o broasca testoasa uriasa! Asa a justificat taximetristul Ionut George Nicolae uciderea adolescentei Madalina Motruna, in timpul audierilor desfasurate ieri la Tribunalul pentru minori si familie timp de cinci ore. Halucinanta explicatie a fost justificata de avocatul sau cu un teanc de certificate medicale care atesta ca ucigasul era afectat de grave probleme psihice inca din copilarie. Nebunia i-a trecut monstrului – cum a fost poreclit de presa – cand si-a amintit de aspectele pragmatice ale crimei. Taximetristul ucigas a marturisit ca a folosit banii victimelor pentru a-i plati prietenei sale chiria la apartament si pentru a-si inchiria masini scumpe.
Procesul pe fond in cazul crimelor in serie comise de Ionut George Nicolae a inceput in urletele de durere ale rudelor Vasilicai Mihai, venite in numar mare la tribunal.
Avocatul rudelor Madalinei Motruna a cerut ca audierea inculpatului sa se faca in sedinta secreta, desi atat familia Mihai cat si avocatul apararii ar fi dorit ca declaratiile lui Ionut Nicolae sa fie publice. Audierile au durat nu mai putin de 5 ore, timp in care monstrul si-a marturisit cu lux de amanunte faptele odioase. Conform avocatei familiei Mihai, taximetristul a marturisit ca a ucis-o pe Madalina Motruna – cea de-a doua victima, crezand ca este o broasca teastoasa uriasa. Maria Stoica, mama Vasilicai Mihai, a iesit socata de la sedinta de jucata.
Pentru justificarea comportamentului clientului sau, avocatul ucigasului a prezentat certificate medicale din care reiese ca criminalul sufera nu doar de schizofrenie, care i-ar explica halucinatiile, ci si de personalitate multipla.
Familia victimelor a cerut despagubiri materiale in valoare de 25.000 de euro si morale in valoare de 4 miliarde de lei vechi. Rudele au explicat ca nu vor banii; stiind insa ca Ionut George Nicolae nu are de unde sa-i plateasca, va infunda puscaria pe viata.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.