Taximetristii brasoveni protesteaza

Taximetristii brasoveni protesteaza

0 110

Pentru miercuri, 7 martie, Sindicatul Taximetristilor din Brasov si Asociatia Taximetristilor Independenti din Brasov au programat un miting, intre orele 11,00 si 14,00. Ei au obtinut in acest sens o autorizatie de la Primarie si Politie, traseul anuntat fiind parcarea de pe Poienelor – Calea Bucuresti – strada Toamnei – Bulevardul Kogalniceanu – strada Iuliu Maniu – strada Nicolae Iorga – Bulevardul Eroilor, punctul final fiind sediul Institutiei Prefectului.


Taximetristii sunt nemultumiti de prevederile Legii 38/2003, care ii obliga pe taximetristi la plata unui impozit catre Administratia Financiara, taximetristii solicitand reducerea acestei taxe. In plus, taximetristii sunt nemultumiti de numarul mic al statiilor de taximetrie existente in Brasov, dar si de tariful minimal practicat in Brasov, care este mai redus decat in alte zone ale tarii, sustin protestatarii. In timp ce in toate orasele din tara tariful pe kilometru este mai mare de 1,2 lei, la Brasov tariful minim este de 1 leu.


?


Chiar daca autorizatia pentru protest a fost data pentru 150 de masini, este de asteptat ca numarul participantilor la miting sa fie mai mare, intrucat in Brasov sunt peste 800 de taximetristi independenti. In plus, reprezentantii PNG Brasov au anuntat ca intentioneaza sa participe la miting.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.