Taxi-Elicopter pe ruta Brasov – Bucuresti pentru 1100 de euro

Taxi-Elicopter pe ruta Brasov – Bucuresti pentru 1100 de euro

1 650

Cum era de asteptat, infrastructura rutiera neincapatoare dintre Brasov si Bucuresti a determinat deschiderea de noi afaceri de transport profitabile pentru cei care stiu sa profite de ocazie.
Din moment ce DN 1 este supraaglomerat, s-a decis o alta cale pentru a scurta timpul calatoriei dintre cele doua orase. Solutia? Un taxi – elicopter.
Poate ca nu stiati, dar pe piata taxiurilor aeriene din Romania exista in prezent 15 firme, dintre care majoritatea lucreaza cu elicoptere. Una dintre aceste firme, care isi are sediul in Capitala din martie anul trecut, este “Direct Aero Taxi”.
“Acum patru ani, cand a aparut moda inchirierii aeronavelor de mici dimensiuni, erai un norocos daca faceai o cursa la doua luni”, a explicat, pentru “Adevarul”, directorul executiv al firmei, Octavian Pita.
Una dintre cele trei aeronave, dintre care un avion este de patru pasageri, ale “Direct Aero Taxi” poate fi inchiriata pentru o ora de zbor cu 350 de euro.
“In cazul unui zbor cu avionul, clientul trebuie sa mai plateasca in plus 140 de euro pentru taxele de decolare si de aterizare. Reduceri se fac la 30 de ore de zbor, pretul scazand pana la 100 de euro pe ora”, a spus Pita.
Elicopterele de inchiriat sunt trase la sol pe Aeroportul Baneasa

Ruta Timp (Dus – Intors) Pasageri Aeronava Pret

Bucuresti-Timisoara 5 ore 4 Avion 1.950 euro
Bucuresti-Cluj 4 ore 4 Avion 1.800 euro
Bucuresti-Brasov 1 1/2 4 Elicopter 1.100 euro
Bucuresti-Mamaia 1 1/3 4 Elicopter 1.500 euro

COMENTARII

  1. Buna Nu mai functioneaza firma din articol dar se gasesc altele: Rent Helicopters, 7SKY Heli, Jet5 etc

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.