Taxele de salubritate raman neschimbate la Brasov

Taxele de salubritate raman neschimbate la Brasov

0 326

Consilierii locali PSD depusesera un proiect prin care cereau scaderea taxelor cu 10 procente, plenul a decis luni ca preturile sa ramana aceleasi, dupa ce economistii Primariei au constatat ilegalitatea unui astfel de demers, in conditiile unor contracte in derulare.

Consilierii locali PSD depusesera un proiect prin care cereau scaderea taxelor cu 10 procente, plenul a decis luni ca preturile sa ramana aceleasi, dupa ce economistii Primariei au constatat ilegalitatea unui astfel de demers, in conditiile unor contracte in derulare. Comisiile din cadrul Primariei au dat aviz negativ acestui proiect dupa ce au primit un raport de specialitate de la serviciile Primariei.
Conform acestora, reducerea tarifelor la salubritate in conditiile unui contract care este deja in derulare contravine legislatiei. Reprezentantii municipalitatii spun ca operatorii cu care exista deja un contract au dreptul sa-si ajusteze preturile, raportindu-se la evolutia generala a economiei.
Economisii primariei au mai stabilit la finele lunii octombrie a anului trecut ca indicele preturilor de consum si rata inflatiei pentru apa, canal si salubritate comunicate de Institutul National de Statistica contrazic motivatiile din proiectul depus de catre social-democrati.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.