Taxa pe drumurile judetene brasovene

Taxa pe drumurile judetene brasovene

0 95
Vehiculele de peste 10 tone vor plati o taxa catre Consiliul Judetean Brasov. Valoarea taxei suplimentare votate de alesii judeteni va fi stabilita intr-o sedinta viitoare, insa presedintele Aristotel Cancescu spera ca judetul sa obtina anual 20 de milioane de euro din aceasta taxa.
Lipsa banilor la capitolul drumuri judetene l-a determinat pe presedintele Consiliului Judetean sa propuna o asmenea masura. Liberalul Aristotel Cancescu spune ca autovehiculele de mare tonaj sunt cele care strica drumurile in cea mai mare masura si considera ca este firesc ca acestea sa plateasca mai mult, pentru ca drumurile sa poata fi reparate. Cancescu spune ca aceeasi masura se aplica si in municipiul Brasov.
Seful judetului  a dezvalui ca a vorbit cu ministrul Marilor Proiecte Dan Sova, care i-a promis ca ii va da 20 de milioane de euro pentru drumul dintre Sercaia si Hoghiz. Cum repararea intregului drum costa 40 de milioane, liberalul spera ca diferenta sa fie obtinuta din noua taxa. Presedintele Consiliului Judetean spune ca noua taxa va intra in vigoare din luna mai.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.