Tarifele de pe litoral au inghetat

Tarifele de pe litoral au inghetat

0 115

Pentru cei care planuiesc sa-si petreaca vacanta pe litoralul romanesc avem o veste buna: tarifele practicate de unitatile hoteliere au ramas, pentru prima oara in ultimii 17 ani neschimbate fata de anul anterior, anunta Rompres.


In cadrul sesiunii de contractari de sejururi pe litoral la care participa agentiile de turism si unitatile de cazare, s-a putut constata ca preturile sunt identice cu acelea practicate in 2006, care fie vorba intre noi sunt tot mari, fata de unele oferte pentru litoralul turcesc, bulagaresc sau din Grecia, dar oricum este un progres. Cele 140.000 de locuri de cazare din statiunile de pe litoral ?au fost ofertate la pre?uri cuprinse intre 6 – 18 euro, de persoana, pe zi, pentru hotelurile de doua stele, 25 de euro/persoana pentru categoria trei stele (cu mic dejun inclus) si 32 de euro, la patru stele, in varf de sezon.
Se pare ca acest demers fara precedent al hotelierilor se datoreaza concurentei externe tot mai mari, care, daca nu se aiu masuri, ar putea lasa statiunile romanesti de la Marea Neagra pustii.


Tot ca o masura de atregere a turistilor, se mentine si in acest an programul social “O saptamana la mare” – oferta fiind de sejururi complete, in perioada 1 iunie – 15 iunie si 1 septembrie – 15 septembrie, la tariful de 36 de euro, de persoana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.