Tarife mai mici in weekend la CFR

Tarife mai mici in weekend la CFR

0 87

?Potrivit unui comunicat de presa emis de Ministerul Transporturilor, CFR va reduce, incepand cu 1 februarie, tarifele la tichetele de calatorie achizitionate prin intermediul Cartii VSD (in zile de vineri, sambata si duminica). Reducerea va fi de pana la 60%, astfel prin intermediul Cartii VSD (vineri, sambata, duminica) pasagerii pot plati o suma semnificativ mai mica decat tariful standard acordand reduceri intre 25 la suta si 60 la suta (atat la clasa I si la clasa a II-a) din costul biletului.


Cartea VSD ofera posibilitatea de a efectua, in cursul fiecarui sfarsit de saptamana (incepand cu ora 0.00 a zilei de vineri si pana la ora 24,00 a zilei de duminica), timp de o luna, calatorii dus-intors, pe rute la alegere. De asemenea, pentru fiecare week-end din perioada de valabilitate se poate alege cate un traseu si se poate stabili rangul de tren cu care se va calatori, atat la dus cat si la intors.


Cartea VSD se poate achizitiona de la toate casele de bilete din gari si din agentiile de voiaj CFR care emit legitimatii de calatorie cu anticipatie, pe baza cardului ‘EURO<26', a carnetului de elev, de student si a cartii de identitate.


?


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.