Tarife la SCHI in Poiana Brasov

Tarife la SCHI in Poiana Brasov

0 55

Vesti bune pentru turistii care se pregatesc de vacanta de iarna si isi doresc sa petreaca o saptamana de neuitat la Poiana Brasov.
Consiliul Local Brasov a hotarat sa nu ridice preturile fata de cele practicate in anii trecuti la mijloacele de transport de pe partiile din Poiana.
S-au stabilit tarifele, care variaza intre 10 lei si 885 de lei, in functie de tipul de acces ales, de varsta clientului sau de mijlocul de transport.
Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola va fi de 19 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare va costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei pentru copii.
In cazul cartelelor de acces, acestea vor putea fi achizitionate si/sau incarcate cu 6 pana la 240 de puncte, iar valabilitatea lor va fi pana pe 30 aprilie. Sase puncte costa 25 de lei pentru adulti si 13 lei pentru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte.
Se fac si abonamente
Este posibila si achizitionarea de abonamente de doua ore (55 de lei pentru adulti, 35 de lei pentru copii), patru ore (85 de lei pentru adulti, 50 de lei pentru copii), o zi intreaga (125 de lei pentru adulti, 70 de lei pentru copii) sau zece zile (885 de lei pentru adulti, 540 de lei pentru copii).
transportul pe cablu in Poiana Brasov. Tarifele suntvalabile pentru sezonul de iarna 2011-2012, pana in 20 aprilie 2012. Dupa modernizarea din acest an a domeniului schiabil din Poiana Brasov, suprafata acestuia s-a marit de la 30 ha la 80 ha, ajungand la 24 de km de partii, latimea acestora fiind de 40 de metri.
Deschiderea oficiala a noilor partii din Poiana Brasov a fost anuntata pentru 24 decembrie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.