Tarife intermediare pe rutele interne Tarom

Tarife intermediare pe rutele interne Tarom

0 279

Dupa incheierea promotiei in care pretul biletelor pe rutele interne este redus la jumatate, Tarom va introduce tarife intermediare pentru unele destinatii, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.


?


?„Depinde de raspunsul pietei daca vom mentine actualele tarife reduse pe rutele interne. Pe unele rute s-ar putea reveni la unele tarife intermediare”, a precizat Berceanu.


?


El a aratat ca, dupa o scadere initiala a incasarilor determinata de promovarea slaba a reducerii tarifelor, incasarile Tarom au inceput sa creasca.


?


„Nu era de asteptat sa aiba loc imediat o crestere a cererii pentru ca nu am putut face un efort publicitar foarte mare. Pana cand oamenii au aflat ca biletele vor avea preturi mai pamantene a trecut o perioada. Raspunsul este acum incurajator si credem ca vom putea mentine acest nivel al tarifelor pe anumite rute”, a mai spus Berceanu.


?


Pe de alta parte, directorul de operatii la sol al Tarom, Doru Columb, a declarat ca incasarile companiei s-au diminuat dupa reducerea tarifelor cu 50% pentru zborurile interne, desi operatorul de transport aerian miza pe cresterea vanzarilor, prin atragerea unui numar suplimentar de pasageri.


?


El a precizat ca, din datele preliminare, a reiesit ca incasarile au fost mai mici dupa aplicarea reducerii de pret la bilete si ca pe unele rute, precum Bucuresti – Timisoara sau Bucuresti – Cluj-Napoca, nu se impunea aplicarea acestei masuri, pentru ca avioanele erau oricum pline.


?


Oficial, Tarom sustine ca nu poate face o evaluare a incasarilor pana la finalizarea perioadei pentru care a fost anuntata reducerea de preturi pe cursele interne, desi compania dispune de un sistem informatic performant, a anuntat noile tarife si cunoaste atat numarul biletelor, cat si rutele pe care au fost eliberate.


?


Tarifele pentru cursele interne sunt reduse la jumatate, in intervalul 1 noiembrie – 15 decembrie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.