Tariceanu si-a turnat cenusa in cap

Tariceanu si-a turnat cenusa in cap

0 265

Luni este pentru prima data de la referendum cand va avea loc intalnirea de gradul „0” intre premierul Calin Popescu Tariceanu si presedintele Traian Basescu.


Liberalii au stabilit duminica, in Biroul Politic Central, ca Tariceanu este cel care va conduce delegatia PNL la consultarile de la Palatul Cotroceni.


Presedintele liberal a lansat un apel catre intreaga clasa politica de a inceta atacurile politicianiste si de a se ocupa strict de agenda reala a cetateanului. „Referendumul a fost un esec al tuturor politicienilor, din care am realizat ca ne-am angrenat intr-un razboi politic inutil”, a declarat premierul.


Mai mult, Tariceanu si-a pus chiar si cenusa in cap, marturisind: „Eu am inteles ca m-am ocupat prea mult cu luptele politice”. Potrivit promisiunilor liderului liberal, in zilele care urmeaza, atat el cat si ministri din Cabinet vor merge in multe sate si orase pentru a afla de la romani ce trebuie facut.


Pe agenda discutiilor in cadrul consultarilor Sefului Statului cu partidele parlamentare se afla subiecte precum votul uninominal, modificarea Constitutiei si stabilirea unei majoritati parlamentare care sa asigure stabilitatea Guvernului.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.