Tariceanu se tine tare

Tariceanu se tine tare

0 247

Aflat la Cluj pentru a inspecta santierul Autostrazii Transilvania, premierul Calin Popescu Tariceanu a fost intrebat de ziaristi ce va face daca Basescu se intoarce la Cotroceni. Raspunsul a dovedit ca porecla de Moliceanu este de domeniul trecutului. Tariceanu se tine tare si, in eventualitatea ca Basescu isi va relua functia, nu va demisiona. Mai mult, premierul are de gand sa-si duca la capat proiectele de investitii printre care a citat ca prioritara Autostrada Transilvania.


De asemenea, premierul s-a pronuntat si asupra unui subiect mult disputat in ultima vreme: schimbarea formei de guvernamant din republica parlamentara cum este in prezent in republica prezidentiala, asa cum si-ar dori presedintele suspendat Traian Basescu.


“Modelul de republica prezidentiala se regaseste doar de la Prut la est, iar Romania, intrata in UE, ar trebui sa se gandeasca mai bine ca acest model isi dovedeste neajunsurile. Romania trebuie sa imprumute modelul occidental: republica parlamentara sau monarhie constitutionala” a spus Calin Popescu Tariceanu citat de Amos News.


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.