Tariceanu nu vine la Consultari

Tariceanu nu vine la Consultari

0 187


Ieri, in ajunul consultarilor de la Palatul Cotroceni unde partidele parlamentare si presedintele Traian Basescu urmau sa discute identificarea unei noi formule de guvernare, premierul Tariceanu i-a adresat o scrisoare deschisa lui Basescu, in care explica motivele absentei sale de la discutii.


In depesa cu pricina, premierul se plange ca a constatat ‘cu amaraciune’ cum, in ultimele zile, viata politica romaneasca a fost marcata de ‘haos si instabilitate’, sub ‘pretextul’ unor negocieri cu partidele politice pentru depasirea unei crize politice declansate, in opinia sa, chiar de presedintele Basescu. ‘Probabil, daca as fi tatal lui, i-as spune exact ceea ce-i spun baiatului meu, cand am musafiri si mi-e frica sa nu sparga prin casa lucrurile, sa nu faca diferite prostii. Atunci ii spun: ‘. Cam asa ar trebui, probabil, sa se intample si cu Traian Basescu’, a afirmat Tariceanu.? Scrisoarea se incheie cu cuvintele?”Ai grija cum te porti! Daca nu poti face ceva util, stai in banca ta!”


Atitudinea de dadaca a premierului nu putea ramane nesanctionata de Emil Boc, care a sarit ca ars in cadrul unei conferinte de presa?: ‘Este un gest pueril, care demonstreaza lipsa de responsabilitate si lipsa respectului fata de institutiile democratice, din partea premierului Tariceanu. Cred ca orice institutie din Romania trebuie respectata, pentru ca ele sunt produsul vointei oamenilor, iar, prin ceea ce a spus, Tariceanu se descalifica si mai mult, atat in ochii opiniei publice, cat si ca persoana individuala”, a spus Boc.


Nina Adam

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.