Tariceanu nu doreste remaniere

Tariceanu nu doreste remaniere

0 193


In timp ce PSD, PD si PLD solicita demisia executivului pe care il califica drept corupt si incompetent, in PNL exista curent puternic pro-remaniere, mai multi membri ai partidului solicitand premierului restructurarea executivului.


Potrivit unor informatii din presa, sefului liberal i s-ar fi cerut de catre colegii de partid schimbarea ministrilor ?care nu au o imagine buna in ochii opiniei publice: Paul Pacuraru si Tudor Chiuariu, care au dosare pe rol la DNA, precum si Eugen Nicolaescu si Cristian Adomnitei, criticati adesea in presa dar si Cristian David si Mihai Voicu, care nu ar avea o activitate corespunzatoare.


Ideea a fost lansata de cativa membri marcanti ai PNL, care considera necesara o epurare a Guvernului dupa scandalul provocat de fostul ministru al agriculturii Decebal Traian Remes. Deputatul Norica Nicolai declarase ca actualul cabinet trebuie remaniat si modul sau de functionare regandit. Si Crin Antonescu s-a pronuntat pentru o solutie similara.


Premierul insa a declarat ca nu considera oportuna o remaniere guvernamentala. Problema ar putea fi discutata luni, la reuniunea conducerii PNL

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.