Tariceanu multumit de evolutia lucrarilor la Autostrada Transilvania

Tariceanu multumit de evolutia lucrarilor la Autostrada Transilvania

0 61

Premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat vineri in judetul Bihor, s-a declarat multumit de ritmul lucrarilor la Autostrada Transilvania. „Incep sa fiu multumit de ritmul lucrarilor, pentru ca acum doi ani am plecat dezamagit de aici. Ma bucur, de asemenea, ca Bechtel a inceput demersuri pentru aducerea la aceasta lucrare a unor muncitori romani care lucreaza in strainatate”, a spus Tariceanu. El a mai declarat ca ca un prim tronson, de 25 de kilometri, al Autostrazii Transilvania, va fi dat in folosinta in acest an, in judetul Cluj.
In privinta contractului cu americanii de la Bechtel, Tariceanu si-a exprimat insa nemultumirea. Din cei 400 de milioane de euro alocati pentru constructie in acest an bugetar, 136 de milioane de euro au fost platiti in avans. “E o chestiune pentru care eu nu ma simt confortabil deloc, dar asa a fost facut contractul pe vremea PSD si a ministrului PD Dobre”, acuza premierul.
Dar de stopat, nu se vor stopa lucrarile, autostrada se va face. Ba mai mult, primul ministru a anuntat ca se lucreaza acum la un mou proiect de autostrada care sa faca legatura intre Transilvania de Moldova, declarand ca actulalul guvern are un program ambitios de infrastructura, menit sa atraga investitori.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.