Tariceanu in vizita de lucru la Londra

Tariceanu in vizita de lucru la Londra

0 107

Premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, va efectua maine o vizita de lucru la Londra. In cadrul vizitei, premierul se va intalni cu omologul sau britanic, Gordon Brown.
In agendq de desfasurare a vizitei sunt prevazute discutii in care vor fi abordate teme aflate pe agenda bilaterala, in special pentru intensificarea cooperarii in plan economic, precum si teme actuale europene, pentru pregatirea participarii la Consiliul European din aceasta luna. Cei doi premieri vor evoca evolutii din regiunea sud-est europeana, precum si aspecte ale cooperarii strategice in cadrul misiunilor la care Romania si Marea Britanie participa in alte zone.
Calin Popescu Tariceanu are planificate si intalniri cu oameni de afaceri britanici interesati de extinderea activitatii investitionale in Romania, in cadrul unui dejun de lucru organizat de Camera de Comert romano-britanica si Ambasada Romaniei la Londra. Premierul va avea o intalnire si cu reprezentanti ai comunitatii romanilor care traiesc in Marea Britanie, precum si o intalnire cu membri ai Parlamentului britanic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.