Tariceanu in delir de stanga

Tariceanu in delir de stanga

0 70


Premierul Calin Popescu Tariceanu, pare atins de o puternica febra a stangii, fiind pus pe masuri sociale ce nu se prea pupa cu sageata ?liberala. Dupa ce a bagat la inaintare majorarea pensiilor, el intentioneaza sa acorde pensionarilor medicamente compensate in proportie de 90%, incepand din 2008.


Seful guvernului a facut aceasta promisiune la o intalnire amicala in parc, cu pensionarii din ?Ardud (jud. Arad). „Daca sistemul informatic intra in functiune de la 1 septembrie, atunci o masura suplimentara despre care va pot spune de pe acum este compensarea cu 90% a tuturor medicamentelor”, a declarat Tariceanu.


Se spune ca initiativa apartine ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu, care considera ca acoperirea compensatiilor se poate face din taxa pe viciu.


Masurile propuse nu se vor limita aici, premierul fiind in plina vanatoare de voturi in perspectiva alegerilor europarlamentare. Orice contrazicere a sa de catre Basescu inseamna o bila neagra pentru presedinte, premierul a vrut. Presedintele, care spera sa mai ia un mandat si spera sa-si aduca la putere Partidul Democrat nu-si poate permite sa ia in primire un buget vlaguit. Premierul poate profita si electoral si economic, el creste in ochii poporului in timp ce bugetul sta neatins.


Ca sa vezi ce inseamna Finkelstein si Silberstein!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.