Tariceanu a obtinut increderea Delegatiei Permanente a PNL

Tariceanu a obtinut increderea Delegatiei Permanente a PNL

0 72

Presedintele PNL, primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a solicitat Delegatiei Permanente a partidului de la Brasov, in aceasta dupa-amiaza, un vot de inceredere in membrii actualului Guvern.


Tariceanu a laudat ?la Brasov activitatea desfasurata de Ministerul Finantelor si al Muncii, dar si a intregului Guvern pe care il conduce. Totusi, interpelat pe tema activitatii tuturor ministrilor, seful guvernului a declarat: „Nu se poate spune ca toti sa fiela acelasi nivel. Exista si greseli, omenesti, de altfel. Voi solicita in aceasta dupa-amiaza un vot de inceredere din partea Delegatiei Permanente. Voi vedea daca exista comentarii critice din partea unor membri ai Biroului Politic”, a precizat sambata la amiaza ariceanu.


De altfel, premierul nu s-a aratat nemultumit de nici unul dintre membri cabinatului sau. Insa, Tariceanu a tinut sa remarce ca nu este deloc multumit de activitatea pe care o depune unul dintre euroobservatorii liberali la Parlamentul European, fiind voba de senatorul Gheorghe Motun.


Delga?ia liebrala a dat girul memebrilor Guvernului cu 83 de voturi pentru, ?i trei ab?ineri din 86 de memebri.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.