Tariceanu a fost de acord sa-i cumpere avioane lui Basescu

Tariceanu a fost de acord sa-i cumpere avioane lui Basescu

0 61


Datorita scandalului iscat pe marginea celor doua avioane Air Force One ce ar urma sa fie achizitionate pentru administratia prezidentiala, Traian Basescu s-a simtit obligat sa faca niste precizari. El incearca sa demonstreze ca avioanele nu sunt un moft personal si nici macar nu le-a cerut personal. Conform celor afirmate? de presedinte redotarea Companiei Romavia a fost sustinuta in CSAT de MAp, fiind avizata de Guvern, prin chiar semnatura premierului, iar reprezentantii PNL au fost aceia care au introdus documentul in CSAT.


Basescu este de parare ca atitudinea liberalilor vis-à-vis de cele doua avioane se datoreaza dorintei de a castiga capital electoral.


De asemenea, Presedintele mentioneaza ca aparatul presedintiei “nu dispune de mijloace proprii de transport aerian. Conform legii, responsabilitatea asigurarii, contra cost, a transportului presedintelui Romaniei revine Ministerului Apararii, prin Compania ROMAVIA.”


Asadar versiunea prezidentiala este ca liberalii i-au bagat Air Force-urile pe gat, iar acum, aliatii lor din umbra, social-democratii, il ataca acuzandu-l ca atenteaza la bugetul national.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.