Targul National de Turism – 23-26 octombrie 2008 la ROMEXPO

Targul National de Turism – 23-26 octombrie 2008 la ROMEXPO

0 121

Mai sunt doua luni pana se va da startul pentru sarbatorile de iarna din acest an. De aceea, agentiile de turism si-au pus deja la punct ofertele pentru sezonul de iarna si incep acum promovarea lor. In ajutorul lor, este organizat, ca in fiecare an, Targul National de Turism de la ROMEXPO – Bucuresti.
Astfel, peste nu mai putin de o saptamana, organizatorii alaturi de expozanti va invita in cea de pe acum sa va alegeti cele mai avantajoase oferte pentru vacanta ideala, in perioada 23 si 26 octombrie 2008.
Ajuns la editia aniversara, a XX-a, Targul de Turism al Romaniei reuneste elita firmelor de profil, toti cei prezenti la ROMEXPO isi vor uni eforturile pentru a aduce in prim plan cele mai diverse si tentante oferte turistice pentru sezonul alb, dar si pentru petrecerea Craciunului si a Revelionului.
Pavilioanele vor fi structurate dupa cum urmeaza: pavilioanele 14 si 15 vor gazdui agentiile de turism si touroperatori, iar pavilioanele 13, 16 – participari oficiale si regionale, participari internationale, autoritati si asociatii profesionale, statiuni turistice, hoteluri, pensiuni.
Vor fi prezenti nu mai putin de 250 de expozanti din 20 tari, respectiv Austria, Bulgaria, Egipt, Emiratele Arabe, Germania, Grecia, Israel, Italia, Liechtenstein, Marea Britanie, Macedonia, Moldova, Olanda, Republica Ceha, Republica Dominicana, Romania, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria.
Si cel mai important: pe perioada targului – pachetele turistice beneficiaza de reduceri de pana la 20%!
Mai multe detalii si lista participanti pe site-ul: www.targuldeturism.ro/expozanti.php

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.