Targul International de Bunuri de Consum la a XXV-a editie

Targul International de Bunuri de Consum la a XXV-a editie

0 52

In perioada 18-22 iunie va avea loc la ROMEXPO cea de-a XXV-a editie a Targului International de Bunuri de Consum Bucuresti, TIBCO 2008.
La editia din acest an a targului participa 220 de firme, dintre care 125 romanesti si 79 din straine, din Bulgaria, Egipt, Germania, India, Indonezia, Iran, Israel, Italia, Macedonia, Olanda, Pakistan, Tailanda, Turcia si Ungaria. Expozitia se intinde pe aproximativ 10.000 de mp, din care 7.200 mp in interior si restul pe platformele exterioare.
Dupa cum anunta organizatorii, vizitatorii vor avea parte de surprize. Copiii se vor putea bucura de o zona de joaca special amenajata, unde vor avea la dispozitie jocuri gonflabile, tobogane, desene pink house, kinder-dulciuri, degustari de sucuri naturale, concursuri cu masinute. Locul de joaca va fi organizat in pavilionul 46.
De asemenea, Targul va avea o sectiune de tunning, sound si accesorii auto, organizata cu sprijinul 4TUNING si Asociatia Romana de Tunning Auto A.R.T.A..
„Targul, asa cum il gandim acum, este adresat enduserilor si publicului larg si vrem de data aceasta sa-i dam o caracteristica de advertising”, a declarat directorul Organizare Targuri si Expozitii, Catalin Trifu.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.