Targul International al Universitatilor – RIUF 2008

Targul International al Universitatilor – RIUF 2008

0 73

Cea de-a patra editie a Romanian International University Fair (RIUF) se va desfasura anul acesta pe 15 si 16 Martie, intre orele 10:00-18:00, in incinta Teatrului National Bucuresti. Manifestarea se va extinde anul acesta cu doua editii regionale ce vor avea loc la Timisoara, pe 19 Martie si la Iasi, pe 21 Martie. RIUF este cel mai important eveniment de informare si interactiune dedicat tinerilor romani interesati de studii universitare si post-universitare internationale.


Peste 100 de institutii educationale internationale ofera tinerilor romani acces la programe de studii universitare, masterat si doctorat sau programe de MBA. Vor mai fi prezenti agenti educationali ce ofera materiale si servicii de consiliere, centre culturale si de informare ce reprezinta sisteme educationale internationale, organizatii ce ofera programe de burse pentru studii universitare / post-universitare, scoli ce ofera cursuri de limbi straine etc.


In paralel cu expozitia, se vor desfasura o serie de evenimente conexe: seminarii, prezentari, sesiuni de informare, conferinte si dezbateri, ce vor beneficia de prezenta a numerosi tineri romani studenti si absolventi ai unor institutii internationale de prestigiu.


In premiera pentru Romania, organizatorii au atras un numar de universitati internationale la Timisoara si Iasi pentru a-si prezenta ofertele academice. Editiile regionale, desi mai mici ca anvergura, vor oferi astfel tinerilor din estul si vestul Romaniei un acces mai bun la oportunitatile educationale internationale.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.