Targul Interioarelor Moderne vine la Brasov

Targul Interioarelor Moderne vine la Brasov

0 129

Tim Brasov – Targul de Ambient Interior si Exterior vine si la Brasov, mai precis, la Sala Sporturilor, 11-14 decembrie, cu o suprafata de expunere de 1080 mp, un flux estimat de 7500 de vizitatori si un numar estimat de 50 de expozanti.
Zona de acoperire regionala este formata din judetele Brasov, Covasna si Prahova.
Timp de 4 zile, expozanti din toate zonele tarii vor avea sansa sa prezinte publicului interesat o gama variata de produse si servicii destinate amenajarii spatiilor rezidentiale si pentru birouri.
Organizator este Abplus ca si in cazul Camex.
TIM a fost creat in 2002, si inseamna Targul Interioarelor Moderne. Proiectul a fost gandit ca un concept modern si in acelasi timp practic, care isi propune sa ofere solutii complete pentru confortul casei si al biroului. In 2007 TIM a reusit sa devina deja un nume pe piata nationala, motiv pentru care a fost dezvoltat in Targul de Ambient Interior si Exterior. Noua perspectiva a brandului contureaza si dezvolta in amanunt conceptele de ambient si de mobilier.
Evenimentul este un targ cu vanzare, fiind adresat familiilor si persoanelor cu venituri medii si mari, care doresc sa ofere spatiilor eleganta si confort ambiental.
TIM propune un cadru elegant si amplu de prezentare a solutiilor privind designul ambiental, mobilierul potrivit pentru casa si birou, decoratiunile si finisajele interioare necesare pentru a oferi confort spatiilor de locuit sau de lucru.
Noul concept de brand TIM aduce solutii inovatoare, in trend cu ultimele noutati din domeniul ambientului interior si exterior si prezinta un portofoliu de produse imbogatit: mobilier pentru casa si birou, mobilier de gradina si accesorii, finisaje interioare, corpuri de iluminat, design si decoratiuni interioare, obiecte sanitare si accesorii, usi, ferestre, pardoseli, plante si aranjamente din plante.
Turneul national din 2008 al targului cuprinde urmatoarele orase: Constanta, Timisoara, Brasov si Iasi. Gandit ca un partener al Expozitiilor Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, care ofera solutii complete pentru construirea caselor, TIM duce mai departe oferta CAMEX, decorand casa cu o paleta larga de decoratiuni interioare si exterioare.
Moto-ul celor doua companii este: „CAMEX iti construieste casa…TIM o transforma in camin.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.