Târgul de Turism al României românii invitati la „Ocolul lumii” în 4...

Târgul de Turism al României românii invitati la „Ocolul lumii” în 4 zile!

0 416

Romanii au parte de o oferta vasta pentru petrecerea vacantei/concediu, peste 220 de companii îi invită să se facă „Ocolul lumii” în patru zile la Târgul de Turism al României (TTR), care se va desfășura în perioada 12-15 noiembrie la Romexpo.
Gradul de internaționalizare a celei de a 34-a ediție a Târgului de Turism al României este de 27%, un număr de 16 țări promovându-și zonele și obiectivele turistice atractive. Albania, Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, România, Tanzania, Ungaria sunt statele prin care „vor călători” vizitatorii târgului.

Suprafața de expunere la această ediție este de peste 7500 de metri pătrați.
Evenimentul promovează atracții turistice care includ turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.
În același timp, pe parcursul celor patru zile de târg, ROMEXPO devine pentru vizitatorii specialiști locul ideal pentru stabilirea și desfășurarea întâlnirilor de afaceri în turism, în scopul reînnoirii și fidelizării relațiilor existente cu partenerii tradiționali.

Târgul de Turism al României este organizat și găzduit de Romexpo, bianual, primăvara și toamna, cu sprijinul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT ), în calitate de partener strategic, al Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), precum și al Camerelor de Comerț și Industrie din România.
La această ediție, Bulgaria și Palestina vin cu participări oficiale la Târgul de Turism al României.
În perioada 12-15 noiembrie, concomitent cu Târgul de Turism al României, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc și Expoziția Internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante — ROMHOTEL.
Prețul biletului de intrare este de 10 lei. AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.