Targul de masini de la Sibiu se deschide si vinerea

Targul de masini de la Sibiu se deschide si vinerea

0 78

Primaria Sibiu organizeaza targul de masini din piata Obor care este deschis la fiecare sfarsit de saptamana.
Cei care doresc sa-si expuna masina sau care vor sa-si achizitioneze un autovehicul, pot veni in aceasta locatie pentru a se intalni si a pune la cale un negot.
Comerciantii de autovehicule au din aceasta luna o ocazie in plus sa-si vanda masinile in targul special amenajat in Piata Obor, la iesirea spre Medias.
Primaria a decis luni sa deschida targul de masini si in zilele de vineri, incepand cu data de 17 octombrie.
„Serviciul de Administrare a Pietelor Sibiu a constat ca cererea pentru acest serviciu este foarte mare si a venit in intampinarea acesteia pentru a evita aglomeratia care se forma in zona in zilele de sambata si duminica, la intrarea autovehiculelor in piata” a explicat Mirela Gligore din cadrul Biroului de Presa al Primariei Sibiu.
Serviciul de Administrare a Pietelor Sibiu a anuntat luni, ca in ultima zi a saptamanii trecute, in Piata Obor sau aflat la vanzare aproximativ 1.000 de autovehicule.
Incepand cu data de 17 octombrie comerciantii de autovehicule vor putea sa isi desfasoare activitatea in Piata Obor dupa urmatorul program: vinerea si sambata intre orele 8 si 20 si duminica intre orele 5 si 14.
Taxa pentru expunerea unui autovehicul in Piata Obor spre vanzare este de 15 lei pe zi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.