Targul de Craciun din Brasov ofera cadouri ecologice

Targul de Craciun din Brasov ofera cadouri ecologice

0 88

Incet, dar sigur, Eco devine un cuvant la ordinea zilei in tara noastra. Parca mai mult ca niciodata romanii au constientizat faptul ca planeta are nevoie de un moment de „respiro” din punct de vedere al poluarii. Imbucurator este si faptul ca brasovenii ocupa un loc important in topul ECO al tarii noastre.
Concret, in perioada 4 decembrie – 15 ianuarie va avea loc la Brasov Targul de Craciun, un targ unde se vor gasi produse ecologice.
Inspirat de traditia vechilor targuri brasovene, Muzeul de Etnografie Brasov organizeaza in spatiile de la parterul sediului central din B-dul Eroilor Nr. 21 A ( zilnic 9 – 17; luni inchis), cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, o expozitie cu vanzare de obiecte ce pot constitui cadouri mai speciale, mai traditionale, mai ecologice. Printre cele mai interesante si, cu siguranta, cele mai cautate produse vor fi icoane, tablouri, bijuterii, aranjamente florale, marame, obiecte de vestimentatie, obiecte de ornament, papusi, borcane cu dulceturi, pungute cu plante, ceramica executate de artisti plastici si mesteri populari.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.