Targul de afaceri si de prezentare a produselor romanesti

Targul de afaceri si de prezentare a produselor romanesti

0 202
 
La inceputul lunii decembrie in Italia, mai exact in perioada 01 – 02.12.2012, are loc la Roma un mare eveniment prilejuit de Ziua NaÅ£ionala – Targul de afaceri si de prezentare a produselor romanesti.
La eveniment vor participa autorităţile locale (primăria oraşului Roma), reprezentanţii
ambasadei României, reprezentanti ai ministerelor Dezvoltarii, Turismului, Agriculturii, Muncii, consiliile judetene (Buzău, Prahova, Suceava, Vrancea etc.) si reprezenti din Republicii Moldova.
Aceasta manifestare este conceputa si ca o ocazie de promovare a imaginii României ÅŸi de consolidare a relaÅ£iilor dintre cele trei ţări: Italia, România ÅŸi Moldova.
Printre detaliile puse la dispozitie de organizatorii evenimentului, se regaseste si faptul ca mai multe ministere de la Bucuresti vor avea o prezenta activa.
  • "Ministerului Muncii I se da posibilitatea să prezinte o bursă a locurilor de muncă. E vorba de o acÅ£iune cu impact pozitiv asupra imaginii statului român, care, într-un moment de criză vine în sprijinul românilor din străinătate, aducând informaÅ£ii cu privire la locuri de muncă vacante în România.
  • Ministerul Dezvoltarii si Turismului va prezenta posibilităţile de investiÅ£ie în România, oferte rezervate mediului de afaceri din ambele ţări, programe europene. Vor fi promovate, de asemenea, obiectivele turistice româneÅŸti, atât către comunitatea românească, cât ÅŸi pentru vizitatorii italieni.
  • Ministerul Administratiei si Internelor va prezenta informaÅ£ii cu privire la libera circulaÅ£ie a cetăţenilor români în Europa ÅŸi drepturile lor vor fi promovate prin materiale puse la dispoziÅ£ie de.
  • Ministerul Agriculturii de la BucureÅŸti va promova programe de investiÅ£ii în mediul rural, programe de interes atât pentru investitorii italieni ÅŸi români.
Organizatorii considera ca manifestările de la Roma cu ocazia Zilei NaÅ£ionale a României, care se vor bucura de prezenÅ£a unor artiÅŸti de renume din România ÅŸi Republica Moldova va avea un impact pozitiv asupra participanÅ£ilor la eveniment cat si asupra oficialităţilor italiene.
 
Organizatorii evenimentului de la Roma pun la dispozitia celor interesati standuri pentru expozitii si vanzare de produse traditionale romanesti. Costurile pentru un stand, ce acopera toata perioada (cca 5 zile), sunt cuprinse intre 600 – 1.800 euro (cel mai mare),
Pentru cazarea reprezentantilor se asigura hotel (***), in apropierea desfasurarii evenimentului, contractat de Asociatia Romanilor din Italia, la pretul de 30 euro/pers/zi cu mic dejun.
 
Parteneri media care vor prelua reportaje si transmisiuni de la eveniment: Romania TV, TV NEPTUN, GAZETA ROMANEASCA, PLUS COMUNICATELE DE PRESA pentru Romania si MOLDOVA.
 
Pentru orice informatii suplimentare si lamuriri, sunt puse la dispozitie urmatoarele numere de telefon:
– 0039.328 6373670,
– 0039. 06 23260216 .
 
Asociaia Românilor din Italia
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.