Targu – Mures: Fanii marcii Audi se reunesc pentru parada

Targu – Mures: Fanii marcii Audi se reunesc pentru parada

0 92

Romanii sunt pasionati de masini. Sport sau SUV, modele mai vechi sau mai noi, marci europene, asiatice sau americane, pe soselele din tara noastra avem placerea sa ne delectam ochii cu masini de tot felul.
Profitand de apetitul romanilor pentru masini, Club Audi Romania s-a hotarat sa organizeze, duminica, o prima reuniune a fanilor marcii in Transilvania. Intalnirea este programata in parcarea Promenada Mall din Targu Mures si va fi urmata de o parada.
Toti posesorii unui automobil marca Audi sau simpli simpatizanti ai marcii germane isi vor da intalnire la Targu Mures, duminica, de la ora 11.00.
Este prima data cand soferii de Audi din Transilvania se intalnesc pentru un schimb de experienta. Targu Mures a fost ales de catre organizatori, deoarece se afla la distanta mica de majoritatea oraselor din zona Ardealului si pentru ca locatia aleasa permite stationarea a peste 50 de masini.
„Totul a pornit de la forumul www.clubaudi.ro, unde toti iubitorii marcii Audi discuta despre masinile lor. Am decis ca e timpul sa ne intalnim, mai ales ca grupul nostru creste constant. La Targu Mures ne propunem in primul rand sa ne cunoastem mai bine, sa realizam un util schimb de experienta si apoi sa ne distram alaturi de masinile noastre”, a declarat Dan Rus, unul dintre organizatorii evenimentului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.