Targ international de Carte si Muzica la Business Park

Targ international de Carte si Muzica la Business Park

0 422

Cea de-a 13-a editie a Targului International de Carte si Muzica de la Brasov isi deschide joi portile! Iubitorii de cultura sunt asteptati cu sute de edituri disponibile la peste 70 de standuri de carte si discuri muzicale dar si cu numeroase lansari de carte, poezie si muzica, alaturi de expozitii si spectacole de seara

Cea de-a 13-a editie a Targului International de Carte si Muzica de la Brasov isi deschide azi (joi) portile! Iubitorii de cultura sunt asteptati cu sute de edituri disponibile la peste 70 de standuri de carte si discuri muzicale dar si cu numeroase lansari de carte, poezie si muzica, alaturi de expozitii si spectacole de seara.
Timp de patru zile, zeci de scriitori vor fi prezenti la Business Park unde isi vor lansa operele. Printre ei se numara Adrian Lesenciuc, Dan Coman, Marin Malaicu-Hondrari, Ion Popescu Topolog dar si altii aflati la debut. Numeroase conferinte dedicate filosofiei, istoriei sau dezvoltarii personale vor fi sustinute de Dumitru Constantin Dulcan, Niculina Gheorghita sau parintele Constantin Necula.
Iubitorii de muzica se vor intalni cu Nicu Alifantis, Corina Chiriac, Trio Estate dar vor avea parte si de un regal de muzica traditionala autentica.targ de carte1
Cu o expozitie de arta ii va incanta pe participanti Ioan Astalus, care va oferi un spectacol vizual de sculptura, fotografie si pictura. Oferta este variata si vor fi promotii generoase la carti din diverse domenii, precum literatura universala si romana, stiinte economice si umaniste, sanatate si nutritie dar si carti pentru copii.
Asociatia „Libris Cultural” a castigat de curand cofinantarea proiectului cultural „Targul International de Carte si Muzica” din partea muncipalitatii, care poate aloca maxim 100.000 de lei pentru acest eveniment, insa momentan nu se cunoaste suma exacta. Peste 10 mii de participanti au calcat anul trecut pragul Targului de Carte si Muzica, asa ca in perioada 24-27 martie se asteapta cel putin acelasi numar de persoane.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.