Targ international de carte si muzica la Brasov

Targ international de carte si muzica la Brasov

0 77

Asociatia “Libris Cultural” Brasov, Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Judetean Brasov si Universitatea “Transilvania” Brasov organizeaza in perioada 27-30 martie cea de-a cincea editie a „TARGULUI INTERNATIONAL DE CARTE SI MUZICA la Aula Universitatii “Transilvania” Brasov (B-dul Iuliu Maniu nr. 39A).


?


„Ridicati-va prin carte, inaltati-va prin muzica”


Targul International de Carte si Muzica, organizat anual la Brasov, in preajma Sfintei Sarbatori a Bunei Vestiri este singura manifestare din Romania consacrata atat promovarii productiei editoriale de carte, cat si productiei de materiale discografice.


Sub motto-ul „Ridicati-va prin carte, inaltati-va prin muzica”, toate editiile acestui targ au inregistrat un real succes, manifestarea constituind un prilej pentru noi contacte intre editori, scriitori, artisti, distribuitori si iubitori de carte si muzica.


Targul International de Carte si Muzica de la Brasov reuneste cartea, muzica, pictura, arta fotografica intr-un regal de manifestari culturale: lansari de carte si muzica, recitaluri de poezie, vernisaje de expozitii, mese rotunde si conferinte, dezbateri si simpozioane, etc.

Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.