Targ International de Carte si Muzica la Brasov – editia 2011

Targ International de Carte si Muzica la Brasov – editia 2011

0 105

In perioada 24-27 martie 2011, in Aula Magna “Sergiu T. Chiriacescu” a Universitatii Transilvania din Brasov, se va desfasura cea de-a VIII-a editie a Targului International de Carte si Muzica.
Targul International de Carte si Muzica continua traditia celor sapte editii anterioare pe coordonatele deja bine cunoscute: carte-muzica-pictura-grafica-traditii, organizatorii rezervand participantilor surprize placute.
Evenimentul este o manifestare culturala anuala ce reuneste cele mai importante edituri si case de discuri din Romania precum si distribuitori de carte si muzica straina, artisti plastici si institutii de cultura, fiind dedicata promovarii si vanzarii productiei editoriale si discografice. De asemenea, targul creeaza oportunitati pentru parteneriate profesionale in domeniul cartii si muzicii, promoveaza dialogul si schimburile culturale cu invitatii din strainatate si confera cadrul ideal pentru organizarea de actiuni culturale: lansari de carte si muzica, dezbateri de specialitate, mese rotunde, recitaluri de muzica si poezie, sesiuni de autografe etc.

Organizatori:
ASOCIATIA “LIBRIS CULTURAL” BRASOV;
PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV;
CONSILIUL JUDETEAN BRASOV;
UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRASOV.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.