Targ imobiliar la ITC Brasov

Targ imobiliar la ITC Brasov

0 213

In perioada 13-15 Noiembrie 2009, complexul ITC Brasov va gazdui Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Transilvania”. Aflat la cea de-a patra editie, targul paraseste pentru prima data Capitala, PROJECT EXPO lansandu-se pentru prima data la nivel national, Brasovul avand onoarea sa fie punctul de pornire in tara al evenimentului.
Evenimentul urmareste sa aduca in atentia vizitatorilor, nu numai oferte accesibile, ci si concretizarea achizitionarii unei locuinte prin intermediul institutiilor de credit prezente la eveniment. Astfel, Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Transilvania” vine in intampinarea acestora, atat cu locuinte ce se incadreaza in programul guvernamental “Prima Casa”, cat si cu oferte exclusiviste menite sa satisfaca intregul segment de piata interesat de contractarea unui imobil. Evenimentul este, cu siguranta, unul dintre cele mai importante si mai bine organizate targuri de gen care au avut loc in orasul nostru, marturie in acest sens stand abundenta de oferte, accesibilitatea si experienta. Aceste trei atribute sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national.
Targul are ca obiectiv sa multumeasca atat personanele care doresc o locuinta stabila, cele care doresc o casa de vacanta, cat si pe cei care urmaresc o oportunitate de a investi pe piata imobiliara

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.