Targ Eco la Muzeul Satului

Targ Eco la Muzeul Satului

0 103

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” si Jurnalul National , in parteneriat cu Asociatia Bio Romania, va invita simbata, 13 septembrie, si duminica, 14 septembrie, la un targ de produse alimentare ecologice. Veti avea ocazia sa degustati si sa cumparati o varietate de alimente fara pesticide, antibiotice, organisme modificate genetic, aditivi alimentari sau coloranti chimici toxici, aduse de producatori si comercianti din diferite colturi ale tarii.
Tirgul ECO are loc la Muzeul National al Satului – Sos. Kiseleff nr. 28 – si se va desfasura dupa urmatorul program: sambata, intre orele 10:00 – 19:00, si duminica, de la 9:00 la 19:00.
Duminica, 14 septembrie, incepand cu ora 11:30 are loc la Muzeul Satului si Carstovul Viilor, un obicei calendaristic care marcheaza inceputul culesului viilor la romani. Participa ansamblul Traditii Luncavitene din judetul Tulcea si Grupul Tara Vrancei, Focsani.
Evenimentul are ca invitat special Ambasada Peru la Bucuresti.
Din partea Ambasadei vor veni sa ne incante auzul cu muzica peruana grupul Sin Fronteras.
Strugurii care se storc in duminica Carstovului vor fi savurati sub forma unei bauturi traditionale peruane Pisco Sauer la Festivalul Cartofului desfasurat la Muzeul Satului in perioada 24 – 26 octombrie 2008.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.