Targ de turism la Bucuresti!

Targ de turism la Bucuresti!

0 71

Hotelierii si agentiile din Romania si din alte 14 tari fac ultimele pregatiri pentru Targul de Turism, care isi va deschide portile vineri, la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti. Organizatorii manifestarii au facut publica lista participantilor si au anuntat principalele oportunitati pe care vizitatorii le vor avea in cele patru zile ale targului.

Vor fi reprezentanti ai agentiilor de turism, tour operatori, hoteluri, pensiuni, servicii de alimentatie publica in turism, dar si servicii financiare si de asigurari. Majoritatea agentiilor de turism ofera reduceri de 10-15% a pachetelor turistice achizitionate pe perioada targului. Vor fi oferte pentru destinatii de lux si exotice, pachete de week-end, vacante la schi sau safari, excursii in locuri destinate parcurilor de distractii pentru copii, dar si pachete la diferite manifestari sportive si culturale.

Prezente straine inedite. Targul gazduieste, in premiera, participarea oficiala a Spaniei, precum si a regiunii italiene Sicilia.

Programul de vizitare va fi intre orele 10-18, iar duminica, ultima zi, 10-16.

Biletul de intrare, valabil pentru o zi, costa 6 lei, iar mai multe informatii despre targ puteti obtine pe site-ul expozitiei www.targuldeturism.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.