Targ de toamna – reloaded – la Zarnesti, duminica, 12 octombrie

Targ de toamna – reloaded – la Zarnesti, duminica, 12 octombrie

0 261

Moda targurilor de toamna revine in forta in toate satele, comunele, orasele din tara. Fie ca sunt localizate la munte sau la ses, fiecare localitate doreste sa traga linie si sa faca un bilant al muncii de peste vara si sa adune recolta. Asa se face ca in mai toate comunele din jurul Brasovului se organizeaza astfel de evenimente unde negustorii isi intalnesc musterii pentru a incepe trocul si a-l binecuvanta band „aldamasul”.
In Zarnesti acest eveniment este reeditat in acest sfarsit de saptamana. Weekend-ul trecut s-a incercat organizarea acestui festin al toamnei, dar scaderea brusca a temperaturii si vremea urata i-a cam speriat si pe cei mai indarjiti dintre comercianti. Asa ca, targul de la Zarnesti „reloaded” va avea loc in aceasta duminica de octombrie.
Anul acesta la Zarnesti odata cu Targul de Toamna, va avea loc, incepand cu ora 10.00, un spectacol folcloric sustinut de „Piatra Craiului” din Zarnesti, Taraful „Tara Barsei” condus de prof. Petrisor Varga impreuna cu solistii Tavi Balascau, Marius Vranceanu, Raluca Varga, Mariana Gaitan si Claudia Miritescu.
Consiliul Judetean Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov impreuna cu Primaria si Consiliul Local Zarnesti, va invita duminica, 12 octombrie sa participati la TARGUL DE TOAMNA ZARNESTI, in centrul orasului, pe strada Tiberiu Sparchez.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.