Targ de produse naturale si traditionale la Brasov

Targ de produse naturale si traditionale la Brasov

0 65

In acest week-end are loc cea de-a opta editie a targului lunar de produse traditionale si naturale de la Brasov, in zilele de 24 si 25 octombrie 2009, in aceeasi locatie – curtea Bibliotecii Judetene Brasov – fiind deschis intre orele 10:00-16:00.
Targul de produse traditionale „Roadele pamantului”, organizat de Slow Food Brasov, este o piata volanta unde toate produsele sunt vandute chiar de catre producatori sau de reprezentantii directi ai acestora, fara a exista intermediari.
Noutatile editiei actuale ale targului SLOW FOOD vor fi uleiul presat la rece de Cluj, branza de ceai cu chimen si mierea de Vrancea.
Duminica, 25 octombrie, de la ora 11.00, gurmanzii se vor putea delecta, din nou, cu un delicios brunch traditional organizat cu ocazia Targului Slow Food Brasov, la Bistro de l’Arte (Piata Enescu 11bis).
O selectie a celor mai bune produse de la targ va fi pregatita pentru un mic dejun consistent, servit la orele amiezii. Pretul bufetului este de 25 de lei de persoana.
Slow Food Brasov a ales cu rigurozitate producatorii care vor participa la acest targ. De-a lungul procesului de selectie a trebuit ca acestia sa faca dovada ca alimentele pe care le comercializeaza sunt realizate folosindu-se doar produse 100% naturale, fara adaosuri si aditivi artificiali.
Toti producatorii care participa la acest targ au fost in prealabil verificati si instruiti, atat de catre o comisie a Slow Food Brasov, cat si de catre specialisti ai Directiei Sanitar-Veterinare Brasov.
Fotografii ale editiilor anterioare ale targului gasesti pe www.slowfoodbrasov.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.