Targ de manuale scolare la Brasov

Targ de manuale scolare la Brasov

0 80

Asociatia “Libris Cultural”, in parteneriat cu Primaria orasului Brasov si Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, organizeaza in zilele de 17 – 18- 19 septembrie 2010 prima editie a Targului de Manuale Scolare.
Targul se adreseaza elevilor, parintilor si cadrelor didactice din judetul Brasov, oferindu-le, pe durata zilelor de manifestare, toata oferta de manuale scolare (pe edituri si cicluri de invatamant) aparute pe piata din Romania, dar si rechizite, culegeri si carti scolare.
In cadrul Targului de Manuale va fi lansata campania „Cartile nu se prafuiesc, se daruiesc” care isi propune sa promoveze in randul elevilor un model de buna practica in domeniul consumului de carte scolara, pe ideea donarii cartilor pe care nu le mai folosesc.
Cartile astfel colectate vor ajunge la Inspectoratul Scolar Judetean care le va distribui copiilor proveniti din familii cu posibilitati materiale reduse.
Pentru a incuraja spiritul civic, pentru fiecare donatie facuta, donatorul primeste un cupon de reducere de 15% la achizitiile facute in cadrul targului.
Un beneficiu in plus adus vizitatorilor targului il reprezinta oportunitatea de a face comenzi, Asociatia “Libris Cultural” venind astfel in sprijinul celor care nu au posibilitatea de a cumpara pe parcursul celor trei zile de desfasurare a targului.
Doritorii pot analiza oferta si achizitiona manualele si prin intermediul www.libris.ro
Targul Manualelor Scolare 2010 a fost inclus in calendarul evenimentelor desfasurate cu ocazia aniversarii implinirii a 775 ani de atestare documentara a orasului Brasov.

www.libriscultural.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.