Targ de joburi – Zilele Carierei la Brasov

Targ de joburi – Zilele Carierei la Brasov

0 52

A sosit momentul sa incepeti sa va claditi cariera. Acum aveti ocazia prin participarea la targul de joburi care se va deschide la Brasov in data de 14 aprilie.
Evenimentul se va desfasura in Aula Universitatii Transilvania, astfel incat, timp de patru zile, angajatorii se pot intalni cu viitorii angajati. Targul se adreseaza atat studentilor, cat si viitorilor angajati, si are ca scop facilitarea intalnirilor dintre tinerii dornici sa cunoasca mediul de afaceri brasovean.
Targul va include prezentari de companie si un centru de traininguri pe diverse teme. Cei interesati isi pot depune CV-urile direct la standul potentialului angajator.
Acest eveniment are o istorie destul de langa, atat pe plan national, cat si pe plan international. Organizatorii sunt membri ai asociatiei studentesti AIESEC. Targul a fost instituit pentru prima data in anuil 1967, in Olanda, sub denumirea pe care o poarta si azi, „Career Days”. In Romania, targul este organizat in fiecare an inca din 1992, iar cel din acest an este sponzorizat de CHIP.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.